Wednesday, February 8, 2012

Wordless Wednesday #7 : Terukir Di Bintang 1000 Tahun

Korang nampak x bintang? Cepat carik...
Sayangku, Jangan kau persoalkan siapa dihatiku, Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu...(pengsannnnnn)

I have loved you for a thousand years, I love you for a thousand more...
(pengsan lagik)

Juz Bebelan LidiaSuraya : I memang kuat bebelkan? x gheti-gheti konsep WW. Sorry!
* Ok VC tiada kena mengena ngan sesape, its juz lagu yang sangat ssheeeweeeet kan kan kan? 

18 people luv this entry:

Azlan Hasan said... [Reply to comment]

wah..sy nampak bintang tu tapi tak sampai..hehehe

Regards,
-Strider-

Adylia Qarissa said... [Reply to comment]

canrik gambar..hehehee.. tak nampak bintang ;p

eVa said... [Reply to comment]

nampak satu tuuuu~~~ haha.. cantek gamba tu..

Redbloodsnow said... [Reply to comment]

love lagu yg last tue

zOeY zAu YaH said... [Reply to comment]

dua2 lagu tu best.

Bitt (double IS) said... [Reply to comment]

hahahahhahaha siap ada tulis kecik lagi kat bawah tuhh...hahahahha

faizal abd fathi said... [Reply to comment]

lawoooo.....

Mama Ema said... [Reply to comment]

nampak..

whitecappuccino said... [Reply to comment]

gambar tu unik betul..nampak2!

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

AH,eva,ME : memang tajam penglihatan anda. Memang la tercapai di bintang. hanya mampu mengukir di bintang lalalala
AQ,FAF,whicappucino :tq tq atas pujian anda
Redbloodsnow,ZZY : best kan laju tue
Bitt : keh keh keh

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

*x tercapai
*lagu

(typo la plak sorry)

AMMAR YASIR said... [Reply to comment]

Ok...nampak bintang... Pergh!!! Cantik gambar ni

Bahrain said... [Reply to comment]

lagu thousand year memang best...

farz zull said... [Reply to comment]

lagu yuna tu mula2 dengar tak best, lama2 not bad la jugak...hehehe

Papa Mifz said... [Reply to comment]

bintang tu yg x brp nak rupo bintang tu ker?

qamarguyz said... [Reply to comment]

salam ziarah..
hihii, same la kita..
sebab tu jarang join WW nie..
rasa tak puas kalu tak membebel!;)

remyhazza said... [Reply to comment]

1000 tahun utk mencapai bintang ?
oh tidak...... he3

baguznet said... [Reply to comment]

betul ke itu bintang? atau itu planet lain? atau mungkin ISS sedang melintas?