Friday, February 10, 2012

"1st year Ohsemm Anniversary" - blog remyhazza

Ok chup chup nak wish Happy 1st year Anni yer utk  blog Remyhazza nie. Happy besdayyyyy to u... Happy besdayyyy to u... Happy besdayyyy to... eh! silap lagu la. Ada x lagu Happy Anni ek? hehehe. Semoga Remyhazza sentiasa n terus rajin berblogging kay? Walaupun tak mena-mena ada blog kan? 
* Sama la cam i tetiba terrrada blog kan kan?

Shooo ohsemmmmm kan? Jeles betul laaa.

Ok sempena 1st year Anni nie, Remyhazza ada anjurkan segmen. Ha pilih 5 yang bertuahhh as pemenang tew, banyak tew. Baikkan him? Semoga dimurahkan rezki. Aminnnnn. Ok cam biasa i pun terasa nak join.. Arini last before jam 12pm, last minute attempt. Pasti bley berjaya nie (mode perasan sambil buat muka gorjes mata keatas). Ala cam last minute baca buku before masuk dewan pekse tue, confirm apa yang korang baca masuk pekse kan? Jum la korang lincah join ramei-ramei. Lagik sengit nak rebut 5 hadiah tue.

Ok, sebenarnya yang sangat amat paling spesel tentang blog Remyhazza nie adalah (pasti korang dah bley teka kan?) adalahhhhhhhh tang makanan. Pasti kecuh air liur. So ohsemmmm food. Kadang tue makanan biasa jer tapi nampak sungguh menyelerakan. Perut yang kenyang pun bley jadik lapar. Nak masuk blog him, iman kena kuat (bagi yang berdiet bagai la kan). Kalo tak confirm korang p carik something untuk kunyah-kunyah. Laghikkkkkkk gerammmmmmm n sakittttttt hatiiiiiiiii biler tau ada food masuk tong sampah. sob sob sob.

Haaaaihh Haagen-Dazs, kan ke sedap kalo buang dalam mulut i huhuhu [Source : Blog Remyhazza]
ohhhh tiba tiba rindu satay ayam :( [Source : Blog Remyhazza]

Haaaa apa ag, korang p la jamu mata terjah blog him. Kalo x tahan tunggu lunch hour p balas dendam kat cafe kay. Hehehe. Saper nak join p klik kat banner laju laju skit k? Nanti lambat x sempat join, jangan salahkan i kalo dapat adiah (perasan kali ke-2). Sorry!


Juz Bebelan LidiaSuraya : Ada idea x segment apa yang paling best untuk Life Juz Begin's Blog ni? Ermmmmm

21 people luv this entry:

aniswany said... [Reply to comment]

hye ;') singgah sini

Eza Boom Boom said... [Reply to comment]

haii. hee. awak salah antar link entry kat blog Eza eh? yang untuk segmen remmyhazza.

baguznet said... [Reply to comment]

tahniah join segmen remyhazza tu, semoga menjadi rezeki awak nanti ;)

remyhazza said... [Reply to comment]

thanks lidia
join segmen remy yg tak seberapa..... hopefully u r the lucky one.....amin....

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

aniswany, baguznet : TQ yer... :)
EBB : oh ye ker?? sowry sowry!
remy : aminnnn...alaaa no problem support member. hehehe

Mama Ema said... [Reply to comment]

INSYAALLAH

misz_eyza said... [Reply to comment]

gud luck lidia...smg kita menjadi antara 5 yg bertuah hihihi...(^_^)

zOeY zAu YaH said... [Reply to comment]

owhhh terliurnya =.="

zulhilmi tempoyak said... [Reply to comment]

hepi annevaseri...

mohon share sket...

buat la skali lg.. heee

Azlan Hasan said... [Reply to comment]

Happy Anniversary to him..hehehe

Regards,
-Strider-

Papa Mifz said... [Reply to comment]

dah lamo tak mkn ice cream haagen-dazs...huhu

whitecappuccino said... [Reply to comment]

eskrim tu memang best!

Bobo said... [Reply to comment]

gudluck! :) blog makanan ramai org suka :)

RoslanPutra said... [Reply to comment]

good luck sedap ice cream tu....

singgah follow sambil nak berkenalan... he he hee....

Ungu Violet said... [Reply to comment]

rajinnye join segmen..all da bez eh...:)

xila riston said... [Reply to comment]

weee mng kang hulur sini sket okehhh hikhik

suzie rahman said... [Reply to comment]

wah menarik..lpr rsnyer :)

Rtp Farra Arisha said... [Reply to comment]

makan makanan yang best tlah menjadi hobi arisha since dari dulu lagi. hehe pantang nampak makanan terus capai! will buzz him right now :)

Akulah Pak Lan said... [Reply to comment]

I love foood also.

misz_eyza said... [Reply to comment]

tahniah untuk lidia yer sbb dah berjaya menjadi yg bertuah...(^_^)

remyhazza said... [Reply to comment]

lidia....
sent address urgent ye,,,
nak buat penghantaran gift....
tq.... tahniah again...