Monday, February 13, 2012

Pizza Valentine

Ok jangan nak salah anggap, bukan nk promote hatta nak galakkan korang celebrate Valentine tp nak habaq kat korang tentang Pizza "Sweet Heart" baru sempena Valentine. X semestinya makan utk celebrate tau and  x semestinya celebrate nak makan. Eh apa ni melalut jer bunyinya.

Taraaaaaa!!! Sweat Heart Pizza. Bentuk heart shape tew n perisa ayam
* shangatttt sesuai pada yang x makan daging lembu.. Hatta kambing bek bek.
Regenya 2 for RM29.90 n 4 for RM39.90. Haaaa sesuai untuk berdua-duaan atau berempat-empatan. Kalo bertiga camner tu? Tenggggggg
Ok niat di hati nak ngoder jugak. Agak pizza bentuk hati ni kerat berapa gamaknya? 6 slice or 8? Ohhhhh xrela hatiku dikerat-kerat inikan dirobek-robekkan (tetiba kuwa ayat nk kena sepak kan? sepak2 manje je kat pipi, bukan cam sepak bola tau). Tapi .........

Tengggg kalah jugak ngan penangan Pizza Raye Cine ni (bagi name suka suki sndr sebab pizza ni kuwar sempena raya cina aritu) 
Rege for 2 RM29.90, 4 for RM49.90.

Ha ni julung-julung kali ada. So korang should try ( masih ada di pasaran) Roti ada serunding pun sodappp pada rege tambahan RM9.90.
Ok, bulan ni jer dah 3 kali i dok telan pizza ni. Memang sumpah sedap. Ada udang dah siap kopek so jangan nak ngader nak suh orang kopekkan. Tapi malam tadi i still terbayang apa ek rasa pizza bentuk hati ni. Huhuhu dasar kuat melantak. Damn!! Malam-malam bley rindu plak kat pizza ni. Hahaha. Anggau terlebey. Perangai betul, x ley aman selagi x rasa pizza baru tapi kalo x tahu ko aman plak kan? Tapi masalahnya jari memang nak selalu ketik SINI. Ha padan la dengan muka, akibat jari, jiwa kacau.

Ha I pernah makan pizza bayar 55 sen cash? Korang pnh? 
Bff i pun dah tak terlayan perangai meroyan pizza i ni. Sob sob sob. Benarnya i malas nak ajak pun coz x dpt la mkn dengan rege 55 sen. Haha bijak x? Dapat coupun makan sorang-sorang
Pizza ni lupa keluaran biler tapi so crunchy macam ada cornflakes.
Ha tang ni mmg i kalah. Cheeeze cheeeeze n cheeeeze plus ag cheeeze powder haaaaa. Baper la berat ni. Penimbang setia i dah rosak plak ni aduyaiiii.

Shooo creamy yet plus cheeeeze powder.
Cepat-cepat dapatkan di pasaran sementara stok masih ada!!!
*x der style jadi duta pizza. Ayat tooo cliche- sila buat gaya Dang Suria komen dalam siri On Air, hangaaat tu!

Juz Bebelan LidiaSuraya : I bley jer makan sorang, jalan-jalan sorang, sopping sorang, wayang sorang. Korang boleh? Cuba terai... Sesekali b lone ranger ni sangat cool ok.. Luangkan masa p dating ngan diri sendiri.

20 people luv this entry:

H.J said... [Reply to comment]

lone ranger boring kak..dah try..haha

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

eh... jgn la memanjang lone ranger nyer. Kadang-kadang, jarang-jarang (ala ala p ramlee)

Zana Adieyza said... [Reply to comment]

zana suka pizza, tp dh lama x makan sbb try elak makan fast food.. tp nampak pizza bentuk love tu mmg tergoda la pulak.. hihihi

Qaseh Qistina said... [Reply to comment]

hi..singgah sini..menarik la piza tuh..dah la lama x mkn piza kn..nk kena cari nih..nnt kempunan..hihihi

WiWin Boy said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Azlan Hasan said... [Reply to comment]

i xberapa suka sgt makan pizza tapi kalau da ade geng on jer..hehehe

Regards,
-Strider-

c'axoera ヅ said... [Reply to comment]

halahaaaiiii sajer buat org lapaaaaaaaa huk2 :p

tapi kalau pizza tu da cantik nak makan pun tak snggup hahaha

Woofer Storm said... [Reply to comment]

lapar pula masuk blog ni malam2..

#tak kira,belanja pizza lepas ni..ehehhee

zOeY zAu YaH said... [Reply to comment]

alahai comelnya bntuk love hihi..

Anum said... [Reply to comment]

hi salam perkenalan gak, thanks sudi follow.. anum dah follow back.. anyway sedapnya pizza

belogkiter said... [Reply to comment]

i gila pizza juga... hai.. salam perkenalan juga dan saya mahu follow blog ini juga.. cheers:)

Jokeonsalo said... [Reply to comment]

Assalamualaikum, empunya Blogger.
Jokeonsalo dengan sukacitanya menjemput kamu untuk menyertai "Kempen anti Valentine's Day" bersama jokeojeonsalo.blogspot.com.

Diharap agar kamu berkesudian untuk menyertai kempen ini. Berminat?

Mari lihat cara-cara untuk menyertai kempen di http://jokeojeonsalo.blogspot.com/2012/02/kempen-anti-valentines-day.html.

-gedek! said... [Reply to comment]

Tenggggggg...! (bunyi bila tengok bill)

HeNRieTTa JoSe said... [Reply to comment]

wah....ada pizza bentuk hati erk? hmmm cam best jerks....tadi kuar, tpi xtaw lak ader, klu ada, nk gak test....hehehe....

Bitt (double IS) said... [Reply to comment]

perghh lama tak makan pizza :)

RoslanPutra said... [Reply to comment]

wauu... cam sedap lak pizza raya cina tu... ada lagi ker... lambat pulak gaji nih....

cubalaa pegi makan large pizza sorang2 kalau berani... he hee

L@dyKichiMachiko said... [Reply to comment]

alamakkkkkk....lapar la pulak tgok pizza tu.lama dah tak makan pizza..

.diannorhayati. said... [Reply to comment]

aaa.

part ni teros terliur.

hehehe :D

amna said... [Reply to comment]

nyummy2!! sedapnya.. favorite !

Fabulous Me said... [Reply to comment]

Mane nak carik memalam pizza ni??? Sedapppppppp