Monday, July 23, 2012

OST Dejavu Di Kinabalu

Hellooooo Selamat Berpuasa Semua. Entah kenapa arini mode malas bebel. Nenanti jer la i story morry about this Dejavu Di Kinabalu k. Jum layan ini OST. 

Ready untuk floatinggggg??? 
Meh rasakan penangan cinta Dejavu di Kinabalu.

Butterfly by Melly Feat Andika
Ketika waktu mendatangkan cinta, Aku putuskan memilih dirimu, 
Setitik rasa itu menetes Dan semakin parah...
* Bley ker di samakan kerana nila setitik rosak susu sebelanga huhuhu

Langit Menangis by Nazim Othman aka Bazli
Seluas angkasa ku hampar cinta, Luhur hati hanya bagimu saja, 
Bagai udara untuk ku bernyawa, Dikaulah cahaya penyuluh jalan gelita
* Amboi waktu sayg pelita la bagai, waktu gado sesuka je nak cakap apa apa kan ? 
Nada suara tu dah lain kan? Haihhhh

Sang Rasa by Adeff
Mulut dan hati selalu bicara beda,Selalu, Izinkan aku bicara apa adanya,
Bahwa cinta pasti kalah oleh rasa di dada,Yang terpenting dari semua yang ada hanyalah,Rasa...
* Marah marah tapi tetap sayg kan? Ewwwww kalo dah marah ari ari setahun tak jumpa pun nak marah. What to say? Masih ada sayg, cinta or ... Tapi orang kata ikutkan rasa binasa. So caner tue?

Suatu Masa by M Nasir
Angin lalu, Kau sampaikan, Rasa rindu yang membara, Kepadanya
*Haaaa sweetkan main pesan pesan kat angin angin lalu. Apa kata pejam mata n rasai daku? 
Ewahhhh pleaseeee laa tipah oiii dah kenaper dalam hati ada taman nie plak haisssssshhh

Ok Sumpah Sweet gilerrrrrs bila main main text camni di zaman super teknologi tinggi yang ley watsapp sewenang-wenangnya. Haihhhh sweet kan? Agaknya kalo dalam kete selisih bley ke main tulis tulis camni? Ok dangerous
 Ok! Ok! Cukup cukup floating meh kembali ke alam nyata.

Entah kenapa cerita nie sooo tacing. Apa kesudahannya? Amar @ Bazli. Do Happy Ending Exist? Hohoho! 

Bebelan LidiaSuraya : Eh again terbebel jugak. Dah jum bazar ramadhan n jangan lupa tonton Dejavu Di Kinabalu at 7 pm TV3 okeh!!!

7 people luv this entry:

Remy hazza said... [Reply to comment]

sedap jugak suara nazim othman tu ye...... rasanya nie lagu kedua dari nya........

diana said... [Reply to comment]

tak pernah tengok drama ni..:p

Boni Kacak said... [Reply to comment]

cerita ni memang best pun.... hari2 layan tak miss tu..hehehe

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

@Remy hazza:Mahligai indah ku impikan kasih,Tanda bersemi semua janji kita,
Tapi takdir tak semanis harapan... ehh ternyanyi plak. Sedap suara n lagu pun sedap kan..

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

@diana:sempat ag nak catchup nie ley tengok di tonton best ooo feeeling abissss

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

@Boni Kacak:ha kan best kan lagu ost pun best sangat...Bisa ku rasa getar jantungmu, Mencintaiku apa lagi aku,
Jadikanlah diriku,Pilihan terakhir hatimu... opppssss

BellaRose said... [Reply to comment]

suka gila tengok cerita ni. i'm in bazli team! heee