Saturday, March 3, 2012

Kembali pulang

Bintang terlihat terang - saat dirimu datang - cinta yang dulu hilang - kini kembali pulang... Okehhh jangan nak salah paham je kejenya. Bukan cinta yang kembali pulang, tapi i la yang kembali pulang. Sangat-sangat miss u all. Okeh nanti i jengah-jengah korang blik k. Letihnya n betul kata ch000tz yang i pengsan lepas full swing berjalan about 2 weeks. hwahwahwa. Abis la korang kena dengar i bebel-bebel pasal my journey nanti, mau berentry-entry pas ni.

Ha ni beg waktu balik Langkawi. Kan dah cakap will beranak. Nasib x bercucu n bercicit sebenarnya tahan diri konon nak save for Jakarta Trip la. Konon laaa konon...
Wajib beli kalo g Langkawi kan? Cokelat Daim. Heavennya klo duduk Langkawi mau jahanam gigi i ni ke jahanam poket i? I am a Cokelat Lover.

Jumlah kerugian untuk 4H 3M : RM519.45
 * percutian di sponser kan harus la x banyak jumlah kerugiannya
Ni plak hasil tangkapan di Jakarta. Baikkn sopping ala kadar jer. Mana entah mode bersopping2 ni. Hatiku tertinggal di Malaysia kot aritu.
Harusla x lupa beli brownies Kartika Sari n tapau pulang orange c1000. Naper ek kat sini x der jual. C1000  minuman isotonik yang mengandungi vitamin c1000 mg good for our body n skin.
Jumlah kerugian untuk 6H 5M : RM2738.00
* sopping x seberapa pun huhuhu ni. Percutian ini ditaja diri sendiri n tong tong wif sis. Kira ok la tu untuk 6H 5M kn?




Makin gomoks n tanned, gumbira untuk keberangkatan.Yeahhhhhhh kembali pulang.

Setibanya dirumah i receive this gift. Jeng jeng
Ok jangan nak x keruan tengok kotak luv luv tu n jangan nak salah anggap okehhh. Lincah-lincah bukak rupanya from remyhazza. Lupa plak i ni pemenang bertuah dalam contest his 1st year anni aritu. Tq Remy tp kan... kan...

 Huwarghhhh it was broken.Tapi kata-kata yang cukup indah from him.
Nanti I balas wif small souvenier from Jakarta k nanti. *remy sila mailkan ur alamat k? 
 

Jum sempat ag layan this song by One Direction " What Makes You Beautiful". 
* Pengsan jap kalo dedicate for me. awwwwww perasan.
 You don't know, Oh oh, You don't know you're beautiful, Oh oh, That's what makes you beautiful!

Juz Bebelan LidiaSuraya : Ye ke jalan- jalan n sopping-sopping ley buat anda gumbiraaaaaa? Ermmmm

21 people luv this entry:

POSH76 said... [Reply to comment]

heavennyer tengok ceklat tu...

Fabulous Me said... [Reply to comment]

Awww bestnye sakan bejalan..
Coklet tuh pon meriah sungguh tgk.. Tp syg aku tak ske cekelat. Cet

Btw baik sungguh bajet pakai apps tuh. Klu aku dh tgh2 jln sure berterabur tah kemane ;p
And have a good rest weh. Jauh bebenor jln nye..

remyhazza said... [Reply to comment]

welcome back.....
hu hu hu... tak sangka gift jadi camtu.... zalim nyer abg posmen.....
yg lain dapat semua ok..... yg nie pulak pecah.....
kalau ade stock lagi.....insyaAllah... remy gantikan....

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

Posh : memang laaa heaven dpt yum yum lots of cokelats... Tu yg gain weight ni.. Huhuhu
FM : oooo den mmg sukaaa sgt cokelat. Ha ah kali nk rajin catat expences. Tau skit mana pg dtnya. Kalo x main bayorrr jer. Ckup bln gigit jari plk. Hahaha
Remy : tu la remy kejam betul posmen ni kn?? Huhuhu eh x per laaa x yh la ganti2... "Segan i" hahaha. Btw jgn lupa k bg ur add..

Shafiq said... [Reply to comment]

Sakan akak membeli-belah.:-) Banyaknyaa coklat...

aReLaN said... [Reply to comment]

best la leh jalan sakan.shopping pon sakan je sampai habis ribu2.hohoh...nak ole2 gak.

Bitt (double IS) said... [Reply to comment]

perghh sakann..jup2 u p langkawi naik kapal terbang??? mana sumbat coklat eh? hehhehe pastu kann tertarik dengan application hp u tu...ada link tak larling? :)

Ros said... [Reply to comment]

Salam ziarah....

Azlan Hasan said... [Reply to comment]

wah..jelesnya tgk dia melancong sana sini..hehehe..dari langkawi ke jakarta...siap buat sending budget lg..salute!!!hehehe

Regards,
-Strider-

Spudin said... [Reply to comment]

wow..gler ah ..looks like heaven ....haha ...btw..i follow here

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

Shafiq : cokelat lover mmg allergic jumpa cokelat
Arelan : ye lepas ni gigit jari jer tgu gaji nnti. Huhuhu
Bitt : ha ah naik flite. Cokelat tu ltk dlm 1 beg n mintak seal fragile. Ok jer selamat.. X cair atau hancur. App tu nama die Trip Book. U ley refer this http://www.lidiasuraya.blogspot.com/2012/02/apps-store-travel-app-pilihan.html
Ros : hai salam kenal :)
Azlan : ha dulu main redah jer la ni kn ada budget la bia ingat2 diri skit bl sopping2..
Spudin : tq follow.. :)

Mr.Clive said... [Reply to comment]

wahhh sakan nyer shopping...hehehe :P

mm...boleh mintak sikit coklat tak?kehkehkehhh

khairul said... [Reply to comment]

ada lagi coklat tu ? mai skit kat abg

Boni JLL3 said... [Reply to comment]

wow...2 minggu berjalan??hahaha

Kancil 8349 said... [Reply to comment]

salam perkenalan daripada Kancil...wah...samalah kita dapat hadiah daripada Remyhazza...

Faidhatul Arfah said... [Reply to comment]

follow u hee :)

Ungu Violet said... [Reply to comment]

lama xpegi langkawi...klau tak wajib beli cekelat..hihi

intan_blur said... [Reply to comment]

bestnye g lanngkawi...
intan jek belum mai datang sane

munna said... [Reply to comment]

wah!.... seronoknya berjalan2....hari tu pergi Langkawi susah nak dpt coklat Daim sebab dah habis stock...nasib baik last day dpt jugak sikit kat coco valley

Mama Ema said... [Reply to comment]

coklat lah pakat beli bila bercuti di langkawi..

c'axoera ヅ said... [Reply to comment]

siyesssssss nak satu fridge magnet tu leh tak...>_<
sebab kita giler fridge magnet hkhukhukhukkk