Wednesday, January 4, 2012

Wordless Wednesday #4 : HOTspring

Jangan disangka air tenang tiada buaya! Eh silap, jangan disangka air tenang selamat nak terjun! Panas weiiiii.


Juz Bebelan LidiaSuraya : Jangan sangka orang yang senyap & mendiamkan itu tiada hati dan perasaan. Mungkin, sekali dia bertindak memang diluar jangkaan kita. Huhuhu. Hati-hati meniti kehidupan ok.

11 people luv this entry:

faizal abd fathi said... [Reply to comment]

ada harapan makan benda rebus kalau terjun tanpa membaca signboard tu..hehehe

Hanih Borhan said... [Reply to comment]

Betoi, orang yg kebiasaannya diam & baik je, kalau sekali dia meletup, tak cukup tanah nak b'lari kita ni, haha...

|cah-sahaJa said... [Reply to comment]

best sangat tmpt hotspring sungkai ni.... heee~ :)
yup betul tu orang yang tak pernah marah sekali dhe marah.. woooo~ bole terbalik...

Papa Mifz said... [Reply to comment]

melecur badan kalo terjun nih...huhu

* papa mifz dah review alexa yer..datang dari segmen kak diana..:)

Miss Nadya said... [Reply to comment]

wah...kat mana nih??

tak tahu..masih belum review..:(

sorry..

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

Betul, betul betul. Kalo x bc sgnboard mmg melecur laa badan...

Yup org yg jarang ngamuk, skali mgamuk terbalik oooo jadiknya..

Tq Papa Mifz fr review, urs pun ai dah review back

Miss Nadya, cercuber bc n3 dianarashid how to review. ai pun mula2 x tau.. Upernya senang ajer..

syahirooAhmad said... [Reply to comment]

wahh ini satu amaran.. cik ini sgt bahaya.. hehe..

Mama Ema said... [Reply to comment]

terima kasih dtg ke blog mamaema..salam kenalan..

diana said... [Reply to comment]

senarai kumpulan dah keluar..

http://www.dianarashid.com/2012/01/senarai-kumpulan-segmen-jom-tingkatkan.html

c'axoera said... [Reply to comment]

hehehehe jangan sangka orang sentap tu sengal =))


http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/errrrrkkterover-tweeets-lah-pulak-hehe.html

r-5 said... [Reply to comment]

jangan sangka air yang tenang tak boleh rebus telur.. hahaha eeii sapa la nak makan ade gak yang buang ayak dlam tu kan.. kiki