Wednesday, December 28, 2011

Wordless Wednesday #3 : Damai Sunset

Segelora mana ombak menghempas pantai, pasti akan damai dan tenang. Sebesar mana dugaan menempuh hidup, pasti akan aman dan bahagia
Juz Bebelan LidiaSuraya : Huwarghhhh banyaknye keje ujung ujung tahun nie (Tapi sempat hapdet blog hehe). Bukan patut ujung ujung tahun semua orang pakat pakat bercuti ker? Huhuhuhu

7 people luv this entry:

katak comel said... [Reply to comment]

ujung taun tuk simpan dwet la..relax ckit..ehehe

L@dyKichiMachiko said... [Reply to comment]

takpe..kejekan satu ibadah,nnt bila dah free ckit, apply cuti k =)

~kite akan mula keje tak lama lg..rs nk tambah cuti je lg..~

Alieza Dayasari said... [Reply to comment]

Hujung tahun org yg bekerja mmg sibuk..
yg bersekolah pun sibuk juga...
hmmm.. itulah dunia..
kerja mmg tidak ada penghujung...
lumrah kan.

Azlan Hasan said... [Reply to comment]

hehehe..tu laa..baru igt nak amik cuti ujung tahun..tapi kena bg can laa skit kat staff yg ade family cuti..kalau nak cuti pun bukan gi memana pun..hehehe

Regards,
-Strider-

Alieza Dayasari said... [Reply to comment]

Hai......
saja kunjung balas...

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

L@dyKichiMachiko :Yup yup keje memang satu ibadah. Niat keranaNya. Confirm ganjaran pahala.

katak comel & Alan Hasan & Alieza Dayasari: ha ah simpan duit diujung tahun. Nati tengah tahun bley bercuti. Lagipun cuti ujung tahun semua mahal. Hotel n Flite tikets semua pun mahal. aii lagi prefer bercuti bila semua orang bekerja. Baru laaa x macetttt. hehehe

Hanih Borhan said... [Reply to comment]

Boleh tak tiba2 t'ingat Ombak Rindu :p