Friday, December 23, 2011

WISH LIST #1 : IPHONE 4S | White ok baru meletop!


Tipah tertipu... Semua diatas bukan 4Siri ok. Waiting list for Jailbreak. Hehehe. Mine yang berbaju putih. Sopan kan?
REGE :
RM2199 (16G), RM2499 (32G), RM2799(64G) | White ok baru meletop!
Korang bley beli kat SINI
TABUNGAN :
LAMA ok nak mencukupkan duit tabungan iphone nie. Huhuhu (puasa sebulan nie wei. Caya tak?)
I missssssss u pinky!
JUSTIFIKASI :
I dan iphone x dapat dipisahkan (Eh bukan dah 2 bulan ke I x pakai hp)
I fanatik iphone (Memang gile obsess to Iphone laa. Makan bersama, Tido bersama, Kemana2 bersama setia betul Iphone nie ngan I, Mandi jer tak bersama. Kang nam jahanam plak Iphone I)
I suka bergambar2 dan iphone nie 8.0 MP  tu. Maka gambar I makin cantik laaaa kan (hahahaha perasan x sudah)
Teruja ngan SIRI. Katanya cik SIRI nie cam PA. Cakap jer semua bley buat, text kan bf eh! set kan reminder utk g ngedate eh! Dan macam-macam ag laaaaa. Teruja nyaaaaaa.
Dual Core A5 Chip. Ha kalo dah dual tu pasninya performances pantas n meletop baru laaa seiringan ngan I pantas dan tangkas. Hehehe lincah ok! X der laaa nak tunggu loading lama-lama ye tak?
Ada iOS5 maka ada iCloud. Maka bley laaa buat backup kat awan awan nie. Tak perlu laaa backup kat PC. N tak der laaa kejadian kehilangan data sebab laptop tak cukup space. Lawak ok last last jumpa kata awan-awan
Magsa Kehilangan I phone :(
Ok done
Kuat tak justifikasi I nak beli iphone 4s? Haaaaa lincah jum ngoder. 32G. White. Ngeeeehhhhhh
Juz Bebelan LidiaSuraya : Sedey la ingat Iphone I yang dah terpisah 2 bulan. Kena menabung balik. Tapi Life Juz Begin. Dulu bukak mulut, esok lusa, pejam celik ada depan mata. Now kene usaha lebey skit. Tapi manis nyaaa kalo dapat sesuatu tu atas usaha sendiri kan. Bertambah leret laaa senyuman tue. TQ

 

8 people luv this entry:

c'axoera said... [Reply to comment]

Iphone mmg terbaek tapi sebab dah terlalu lama sgt pakai iphone kadang2 terlupa letak dalam hbag ajer heheeh :D selagi takde org call duk lah dia dalam hbag =))

Azlan Hasan said... [Reply to comment]

hehehe..nie kira "apple fan girl" laa nie..hehe..tapi i phone memang nampak stylo pun..hehehe

Regards,
-Strider-

Adylia Qarissa said... [Reply to comment]

Dkna pakai 'i punya fon' jer hihihiiiii

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

huhuhuhu tue la serba x lengkap my life wout iphone.

delarocha said... [Reply to comment]

mendiang steve jobs pasti terharu

Fabulous Me said... [Reply to comment]

Uik i4 hilang? Waduhhhh bikin ribut! Ahaks.. Pth kaki kan hp ilg.. I4 plak tuh.. Jailbrk lagi lah.. Xpe.. Pelan2 kayuh.. Rase2nye die nk gantikan dgn i4s tuh :p

Eh lupe 1 la.. Its imessage. Ala2 bbm. Tp ni i4 dgn i4 jerh ;p

Bte selamat memiliki hp baru. Auraaa baru wooo

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

delarocha : pasti kalo steve jobs hidup ag mesti bangga ngan entry i. auuuuwwwww perasan.

FM : yo ilang.. bukan ribut ag. taufan semua melanda.

Arham Md Ali said... [Reply to comment]

Haha, okla quite nice iPhone ni.

http://palereddot.blogspot.com/