Wednesday, May 2, 2012

Terasa... Terasa...

Ok bosan petang-petang ari, meh kita layan orang ngengader eh silap c tekak ngegader. Ok normal tak bagik korang bila sakit... Mula la tekak ngengader... Korang rasa kenapa? Tekak yg ngegader atau korang yang ngegader? Hahaha. Tapi dah adat kalo sakit mesti la nak ngegader skit. Baru la nampak sakit .Jum layan c tekak ngegader ni...

Taraaaa perkenalkan McFlurry Horlick baru pada limited time only. Sedap ok. Teringat dulu salu  ratah horlick kat dapur. hewhewhew.

Teringat waktu sakit kecik-kecik, i suka jer biler sakit nak ngegader tekak ni, nak Koko Krunch, nak Air  Kotak Dutch Lady, nak Cokelat Mars. Ha nanti mula la My babah kesayangan sampai  sehari dua dah baik sakit pun, he akan tunggu i waktu rehat wif pesanan-pesanan penaja tue. Masa tue mula la muka bongkak,  makan ngap ngap tak toleh kiri kanan. I luv u la babah! Muahhhssss. 

Ha amik ko layan tekak, air jer bernilai RM62.50. Layannnn tekak tak sedap la katakan. Semua air nak rasa bagik sedap. Ehhh valid ke camtue?
Mulaaaa laa terasa nak makan itu ini plak. Alasan tekak x sedap, aceh konon! Mee hun sup la, bakso la, steamboat la, kew teaw ratna la, up skit nak kfc la, mcflurry horlick la... tutty fruity la...

Haaaa terlibat dalam episode ngegader tekak kali ini. Tapi series sedap. Dapatkan di FoodCourt Kipmart Masai.
Harussss la tak tinggal dari ngegader tekak nie nak Pizza. Sungguhpun lambat, x der hal. Janji nanti i claim Pizza Percuma dah leret senyum tue.

Up lagik... la ni nak maccarooonnnnnn !

Aduyaiii air liur dah memeleleh n memenjejes berhari hari nie. Source | Google
Kat JB ni bukan senang nk carik org jual makharon ni, oooo tekak ko ngader ngade yer? Nasib laa ko ni sakit, sabarkan je melayan ko ni satu satu ko mintak yer.. Cepat laa sembuh sayang oiiii nnti makin banyak ko mintak, kalo takat mintak roti tampal goyang ke mee goreng mamak ke senang la nak layan.. Ini ke main upgrade hari demi hari. Nak masuk minggu ke dua dah ni. Haaa siap lepas dapat makharoon ni ntah apa2 c tekak ni nak ngegader...

Ehhhh ngengader nyer tekak. Apa jadah nya bende alah nie? hahahaha Source | Google
Ehhhh c tekak ngidam ni plak? Ni mmg nk kena hampuk je c tekak ngengader ni kang! Pangggggg! Terus baik!

Juz Bebelan LidiaSuraya :Sebenarnya peyut lapar. Tue yang post makan makan. konon tekak akan stop being ngengader la. Konon..... Hahahaha. Cepat baik yer sayang... Jimat poket i! hahaha

15 people luv this entry:

remyhazza said... [Reply to comment]

tertiba ngidam nak mkn satay kajang perut mlm nie.... harus pi cari....he3
maccaron tu.... aritu remy dah mkn sepuluh...he3

faizal abd fathi said... [Reply to comment]

habis diet ooo

Fabulous Me said... [Reply to comment]

Sedappppppppp smua nye! Adededededehhh.. Mne nk cekau skrg ni!

Mr.Clive said... [Reply to comment]

waaa...main kasarrr laa....lapar nyer....

zOeY zAu YaH said... [Reply to comment]

alahai sedapnya nampak..

khairul said... [Reply to comment]

menggelodak perot abg

Boni JLL3 said... [Reply to comment]

humangaih!!!!!!!! sedapnya!!!!!!

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

remy : hahaha sorang lagik ngidam. Kalo la i yang ngidam satay kajang jauhhh tue nak dapatkan...
faizal : hahaha baru nak set mode diet ek.huhi sori
FM : yupppp sungguh sedap...
Mr Clive : hahahaha i pun lapar sebenarnya. Terliurr je tengok food tu
Zoey : nampak dah sedap, rasa berlipat ganda sedapnya
khairul : gelodak rasa bawa ke peyut ek
Boni : yerrrr memang sodap.. hahaha

Azlan Strider said... [Reply to comment]

pergh..Mcflury horlick tu mmg sesuai jadi pembuka selera.. :)

Regards,
-Strider-

amranaiman said... [Reply to comment]

adehh... slruppp air meleh sebesen ni ha :D~~~~

Maya Lisa said... [Reply to comment]

ya Alla ! sedapnya pizaa tuu !

sharul izam said... [Reply to comment]

PERGH TERLIURRRRRRRRR!! nak sikit..hehe

Papa Mifz said... [Reply to comment]

meriah nyer makanan...

Rahmah Ram Ram said... [Reply to comment]

aduh!! sedapnyer makanan-makanan di atas tu...terliur dibuatnya...hailah tekak....erm..

c'axoera ヅ said... [Reply to comment]

kueh ke apa yang kaler maler tu eyh....comeyyyy hehehe