Monday, September 3, 2012

Ohhhh Dah Separuh Raya???

OOOOOO antara sedar atau tidak its been hari ke 16 raya tu. Kejap jer kan? X merasa pun rayanya. Ayooooo.  So rakan rakan sekalian, Masih belum kelewatan kot kalo nak wish u all, Selamat Hari Raya. Maaf atas segala salah n silap k? Semoga raya anda meriah dan anda berbahgia selalu. Weeeeeeeee

Kali ini raya disambut secara sangat sederhana. Tapi yang penting baju raya i faveret color... its turquoise! Happy walaupun hanya sepasang kurung nan biru ajer.... lalalala
Ok kalo rutin baju raya mesti laaa tempah barang 4/5 helai.. Kasut  & Handbeg mesti nak sedondon wif 4/5 helai baju tue kan.. Tapi this year.... I tak beli handbeg raya pun.. Cuma...

 Ada purse raya baru... Jangan marah its RED ok. Bukan my faveret color. White? Purple? or Turqoise ke? Ok nampak sangat raya this time cam nak tak nak jer kan. Walaupun x sedondon wif sepasang kurung nan biru i tue, tapi i tetap suka! Waweeeeei
Again tak sedondon! Haaaa rasa tak complete tanpa kasut raya kan? Dah memang dididik dari kecil ari raya mesti ada new baju raya n new kasut raya. So tangkap laaa satu yang ala ala soo soo jugak
Ehhh naper cam x ceria jer raya this time. X rasa raya langsung. Huhuhu. Raya yang sangat tak rasa nak raya hatta nak pergi beraya. Ohhhh tipah mode anti raya this year Hohoho.

Sempena baju raya color biru turquoise,
Meh layannnn lagu raya "Sepasang Kurung Nan Biru"

What ? Dah kenapa lagu raya pun budget tacing tacing kan? Sakit ke buang tebiat nie. Ewwwwww Apa apa pun minta dimaafkan segala salah dan silap yer.

Opsss oleh kerana x gie beraya, rerasa kemana destinasi cuti cuti kali ini? Ayoooo merayap jer kejenya c Tipah ini. Jummmm.
Juz Bebelan LidiaSuraya : Mengharap raya seterusnya memberi seribu keceriaan dan kebahagiaan to all. Semoga yang terbaek menanti kita di hadapan yer. Sekali tidak berhasil bukan berarti gagal selamanya kan? Semoga hati makin tabah n cekal dengan segala ujian dariNya. Amin.

25 people luv this entry:

Khairul Abdullah said... [Reply to comment]

Ohh..dah 16 hari raya yer? kat sini raya 2 hari jer :)

Anyway..Selamat Hari Raya Aidilfitri..semoga baki raya 14 hari lagi memberikan keceriaan dan kebahagiaan kepada saudari.

Remy hazza said... [Reply to comment]

tak raya ye...... tapi sampai 16 hari menghilang...... he3...pi holiday raya ler nie..... apa apa pun ... salam syawal dari remy tau !!! ampun maaf dipinta.....

boni kacak said... [Reply to comment]

itu ler..da separuh raya baru tuan blog muncul..hehehe..

selamat hari raya ye.. maaf zahir dan batin

Azlan Strider said... [Reply to comment]

Selamat hari Raya kembali..wahh..cantik2 semuanya..macam tuan di gak..hehe :)

Regards,
-Strider-

Lya Colours said... [Reply to comment]

oih baju raya kita tak siap. sampai ke hari ni tailor tak siap2 kan lagi. sob sob sob

syahirooAhmad said... [Reply to comment]

kemain bergaya cik kakak ku sorang ni.... saya tahun ni cuma 3 helai t-shirt..sandel.. tu sahaja~ berjimat cermat nak kawin ni.. ahaha

Bitt (double IS) said... [Reply to comment]

hi u..

selamat hari raya, maaf zahir dan batin sepanjang berblog :)

mega senja said... [Reply to comment]

Selamat hari raya aidilfitri Julia...waaa saya suka Braun Buffel tu...

faizal abd fathi said... [Reply to comment]

belum terlewat untuk ucapkan Selamat Hari Raya... maap zahir dan batin... nak duit raya...hehehhe

ghost writer said... [Reply to comment]

selamat hari raya eidul fitri.. maaf dipinta. yang terpenting rasa merayakannya.

Telor Power said... [Reply to comment]

slmt hari raya juga sis..

Roslan Putra said... [Reply to comment]

selamat hari raya... bersederhana di hari raya... janji ceria...

sudipVSsenduk said... [Reply to comment]

zaman kanak2 dulu ada la kasut raya, skrg ni pakai kasut yg biasa bawa ke ofis je

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

@Khairul Abdullah: aminnn tq yer saudara... :)

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

@Remy hazza:Ha kan lama tul menghilang tp benarnya cuti-cuti 2 ari jer.. Hahaha

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

@boni kacak:Ok ok dah muncul kembali.. :)

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

@Azlan Strider:Tq tq ;)

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

@Lya Colours:Alololo siannya.. Tp ttp gumbira kn di hari lebaran...

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

@syahirooAhmad:Setahun sekali bergaya sakan huwawwa. Ok org nk kawin jgn asik nk boros tau. Jimat skit yer

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

@mega senja:I pun sukaaaaa jugakkk :D

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

@faizal abd fathi:Huwawawawa pengsan mntk wit raya huhu

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

@ghost writer:Harap rasa itu tiba d raya mendatang kn? :)

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

@Telor Power:Tq TP

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

@Roslan Putra:Betul laa tu ...

LidiaSuraya said... [Reply to comment]

@sudipVSsenduk: haaa mmg pastu jd kasut opis pun..